Starity

Szemműtéten esett át Jeremy Davis

2013. február 01. 11:11   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

28. születésnapja előtt megműttette szemeit a Paramore kék szemű gitárosa.

hirdetés
Szemműtéten esett át Jeremy Davis

A Paramore tagjainak alig van szabadideje, hiszen az új album előkészületei és promóciói mellett klipet is forgatnak, mely február második hetére várható. Ezen felül még egy új albumot is tervbe vettek, de Jeremynek mégis jutott ideje, hogy születésnapja előtt pár nappal megműttesse kék szemeit.

A LASIK lézeres szemműtétre a Wang Vision intézetben, Nashville-ben került sor. A LASIK műtét lényege, hogy a szaruhártyán egy oldalirányú metszést ejtenek 0.15 milliméter mélységben, majd ezt a lebenyt félrehajtva hozzáférnek a szaruhártya állományához, melyet lézerrel kezelnek. A kezelés után a lebenyt visszafektetik a helyére.

A fénytörő kezelés a rövid- és távollátáson segít. A gitáros nem vette túl komolyan a beavatkozást, a Twitteren tipikus rocker-pózos képet osztott meg, ahol orvosával láthatjuk. „Szeretem az új szemeimet.. Végre átestem a LASIK lézeres szemműtéten, amit a Wang Vision végzett. Köszönet Dr. Wangnak és csapatának!” – olvashatjuk Jeremy tweetjében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek