Starity

Ismét új albumot készít a Paramore

2013. január 24. 04:04   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai rockbanda nagyon belehúzott, hiszen még a Paramore című albumuk sem jelent meg, de ők már bejelentették a következő érkezését.

hirdetés
Ismét új albumot készít a Paramore

Április 9-én jelenik meg a Paramore című albumuk Amerikában, melyről az első dal a napokban debütált, melyhez már a klipet forgatják, de ők máris az új albumon gondolkoznak. Az együttes négy éve nem jelentetett meg új lemezt, így az idei év legnagyobb visszatérői között tartják számon őket.

Hayley, a banda énekesnője azt vallotta, hogy millió megírt daluk van, amit nem vettek fel stúdióban. A vörös szépség megígérte, hogy jövőre ismét új albummal jelenetkeznek, melyet majd Taylor, a banda gitárosának stúdiójában vesznek majd fel.

A Decode énekesnője arról is mesélt, hogy annak ellenére, hogy több híres és kevésbé híres előadóval és bandával dolgozott már együtt, még nem fordult meg a fejében, hogy szólóalbummal jelentkezzen.

„Jobban beleszerettem a bandába, mint valaha, ami – ha ismersz engem – tudod, hogy lehetetlen. Én vagyok az első számú Paramore-rajongó a világon” – mondta a BBC Radio 1-nak adott interjújában. Ezt a kijelentést nem cáfolhatjuk, hiszen Hayley Twitter-bemutatkozása is erre utal: „A Paramore a kedvenc bandám. Az énekese vagyok.”

Az interjú alatt egyébként az együttes három helyen trendelt egyszerre világszerte a Twitteren, ahol az énekesnő már hárommillió követővel rendelkezik. A világtrendek váltogatták egymást, így 14-féle Paramore-trend volt látható a rövid kis interjú ideje alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek