Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Rachel Weisz

2013. március 16. 18:06   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rachel Weisz gyakorta kápráztatja el a közönséget meseszép ruháival, azonban néha nagyon mellé is tud lőni a választásoknál.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Rachel Weisz

A legszebb ruhákban:

2007-ben jelent meg ebben az elképesztően gyönyörű ruhában a 79. Academy Awardson, ami már önmagában is lélegzetelállítóan néz ki, hiszen a mellrészénél gazdagon díszített ékkövekkel, illetve egy ékkőből kirakott masnival van díszítve, s a ruha uszályánál is hasonló kirakás látható. Ez lehett a legjobb választás Rachel számára.



2009-ben Weisz részt vett a Cannes-i Filmfesztiválon, ahol az Agora című filmje kerül bemutatásra. Rachel egy gyönyörűséges pánt nélküli, sötétzöld színű Valentino-ruhát viselt. Egyszerű volt, mégis eleganciát és nőiességet kölcsönzött Rachelnek, aki megmutathatta benne formás lábait is. volt. Hozzá egy aranyszínű magas sarkú cipőt választott.



2010 májusában Rachel feltűnt a MET GALA: American Woman Fashioning a National Identity rendezvényen, ahol Oscar de la Renta-ruhában mutatta meg magát. A rózsaszínű estélyi felsőrésze enyhén szív alakban dekoltált volt, illetve hosszú uszállyal rendelkezett.



2012-ben a The Deep Blue Sea film New York-i premierjén mutatkozott meg ebben a meseszép ruhában, ami Jason Wu 2012-es őszi kollekciójából származik. A ruha nem is túl kirívó, mégis mutat Rachelből egy keveset. Alapja bordó, és absztrakt virágmintákkal van övezve. A színésznő mindezt Christian Louboutin-cipővel turbózta fel.



2013 januárjában Rachel megjelent a 70. Golden Globe Awardson, egy fekete Louis Vuitton-ruhában. Most sem okozott csalódást, hiszen gyönyörűen állt rajta. A Vuitton-ruha felül fekete szaténból állt, a derékrésznél egy aranyos kis deréköv volt masnival díszítve, a felső, illetve az alsó részén pókhálószerű pöttyös tüllt találhatunk. Mindezt egy Jimmy Choo-cipővel párosította össze.



A legrosszabb ruhák:

2007-ben Rachel megjelent a Télbratyó premierjén egy Narciso Rodriguez-ruhában, ami nem volt túl jó választás a részéről. A felsőrésze egyszerű fekete anyagból állt, amely szíjszerűen vette körbe mellkasát, leginkább fekete nejlonra hasonlítható, ha megnézzük közelről, ami bizarr hatást kelt.



2008-ban a Brothers Bloom premierjén egy Roland Mouret-ruhában lépett a vörös szőnyegre. Látszólag egy gyönyörű, ferdén vágott ruhát látunk elölről, azonban oldalról és hátulról nézve az összképét elrontja a vállrészbél lévő, origamiszerű fehér kihajlás. A ruha mellé fekete Prada-cipőt kölcsönzött.



2010-ben Weisz a Laurence Olivier Awardson ebben a sötétszürke Narciso Rodriguez-ruhában tette tiszteletét, ami egyáltalán nem illett hozzá; hamarabb képzelnénk el az estélyit a nyakánál lévő pánt nélkül.

2013-ban a New York-i Film Criticsen jelent meg ebben a fekete Prada-ruhában, Jimmy Choo-kézitáskával és Charlotte Olympia-cipőben. A dressz túl keveset mutat meg Rachelből, sokkal konzervatívabbá varázsolta, leginkább úgy fest, mint egy koreai papnő. A cipő és a táska egyértelműen jó választás volt Rachel részéről, viszont a ruhát szörnyen elcsúfítja a piros hímzés.

2013 februárjában az Óz, a hatalmas című film premierjére Victoria Beckham 2013 tavaszi/nyári kollekciójából választotta ki a ruháját, amit Jimmy Choo-cipővel koronázott. A narancssárga ruhát egy fehér spagettipánt tartotta, de nem igazán találta meg a hozzá való rucit, mivel ez a szín borzalmasan sápadttá teszi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek