Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Amanda Seyfried

2013. március 25. 18:06   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében Amanda Seyfried leggyönyörűbb, illetve legrosszabb ruháit elemezzük ki.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Amanda Seyfried

A nyomorultak sztárja mindig változatosabbnál változatosabb ruhákban jelenik meg a díjátadókon és rendezvényeken, szinte mindig lehengerlően és lélegzetelállítóan fest a legnagyobb tervezők ruháiban, ám ember létére néha neki is sikerül mellényúlnia. Cikksorozatunk következő részében öt-öt stílusos, illetve kevésbé csinos összeállítást mutatunk be.

A legszebb ruha-összeállítások:

A nyomorultak New York-i premierjén Amanda egy gyönyörű Alexander McQueen-költeményt öltött magára, melyben mesésen festett. A ruha alsó része egyszerű fekete, míg felül aranyban tündököl, az összeállítást pedig egy barnás színű, átlátszó övvel dobta fel.

Január 13-án a színésznő tiszteletét tette a 2013-as, immáron 70. alkalommal megrendezett Golden Globe-díj-kiosztó gálán, ahol egy Givenchy-ruhában jelent meg. A barackvirág színű alkotás tökéletesen illett porcelánjellegű bőréhez, melyet Fred Leighton-ékszerekkel díszített.

Levelek Júliának című filmjét a 2010-es Tribeca filmfesztivál keretei között mutatták be, ahol Amanda Viktor & Rolf-nadrágban, illetve -blézerben állt kamerák elé. Az összeállítással nem esett át a ló másik oldalára, de mégsem mutatott közönségesen.

A színésznő 2009-ben a Hármastársak című sorozat harmadik évadjának premierjén a Chloé divatházból választott magának ruhát, mégpedig a 2008-as őszi kollekcióból. Az egyszerű sötétkék öltözék mellé egy fekete színű Jimmy Choo-szandált választott.

A 2010-es Oscaron egy hatalmas fehér színű, habos-babos Armani Prive-kreációban jelent meg. A Swarovski-kristályokkal kirakott ruhában hercegnőként vonult végig a vörös szőnyegen, melyre rásegített kislányosan feltűzött haja. A költeményhez egy szintén kövekkel kirakott karkötőt párosított.

Legrosszabb ruha-összeállítások:

A 2013-as Critics' Choice Movie Awardson egy Marios Schwab-alkotásban jelent meg, melyet a kritikusok csak egy szóval jellemeztek: érdekes. Annyi biztos, a rendezvényen ő volt a legkülönösebb, de a különös nem mindig jelent jót. Ezúttal nem találta el sem a haját, sem a cipőjét, egyedül a sminkje passzolt.

A nyomorultak című filmje a 63. Berlinale filmfesztiválon került mozivászonra, ám Nina Ricci-ruhája nem éppen volt jó választás. Alakja teljesen elveszik benne, ráadásul a vörös rúzs sem illik a képbe. Pozitívum viszont, hogy Rupert Sanderson-cipője gyönyörű volt.

Lovelace című filmjének premierjén – mely szintén a Berlinale filmfesztivál keretei között zajlott – egy kék színű ruhát húzott magára. Ez az Elie Saab-kreáció inkább hasonlított egy terítőre vagy függönyre, mintsem egy bemutatóra illő ruhára. Talán javított volna az összképen, ha azokat a hosszanti csíkokat elhagyja a tervező.

A Tony Awardsra egy színes Givenchy-alkotásban érkezett, melyhez egy azonos márkájú cipőt választott. Ez a ruha borzalmas, felső részén és a szoknya kezdetén lévő aranydíszítés olyan benyomást kelt, mintha moha borítaná. Viszont nem tudjuk, mi ment keresztül az agyában, mikor azt a neon-narancssárga övet és koktéltáskát választotta kiegészítőnek.

A Mercedes Benz divathéten a hírességek szebbnél szebb ruhákban jelennek meg, Amanda pedig ezúttal alkalomhoz öltözött. Prabal Gurung bemutatójára a tervező ruhájában érkezett, mellé pedig Nicholas Kirkwood-cipőt párosított. Viszont az összkép egyáltalán nem olyan lett, mint amilyennek azt várta. A rózsaszínű ruha önmagában szörnyű, de nem értjük, milyen alapon választott mellé sárgás árnyalatú cipőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek