Starity

Megjelentek az első fotók a Futótűzről

2013. március 05. 20:08   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár csak november végén láthatjuk Az éhezők viadala című könyvtrilógia második részének adaptációját a mozikban, a készítők néhány fotót a kezünkre adtak.

hirdetés
Megjelentek az első fotók a Futótűzről

Előzetes – és meglehetősen optimista – becslések szerint Az éhezők viadala lesz az egyik legjövedelmezőbb filmtrilógia, amely valaha a mozikba került. Nem is csoda, ha nem óvatoskodnak a becslésekkel a rendezők, hiszen az első rész majdnem 1,6 milliárd forintot hozott a konyhára, s így világméretű sikerről beszélhetünk.

A főszerepet játszó 22 éves, Oscar-díjas színésznővel, Jennifer Lawrence-szel pedig szinte megkérdőjelezhetetlen a könyvadaptációból készült filmtrilógia megelőlegezett sikere.

Bár az amerikai mozikban is csak ez év november 22-én köszönthetik majd a rajongók Az éhezők viadalának második részét Futótűz alcímmel, a rendezők igyekeztek csillapítani a rajongók türelmetlenségét néhány fényképpel a filmből.


Fotók: LIONSGATE

A második részben Katniss és Peeta egy párként kényszerülnek diadalmenetben járni (Victory Tour) az országot, hogy népszerűsítsék az éhezők viadalát. Ahogy azt megszokhattuk az első részben, Katniss Everdeen szerepét Jennifer Lawrence, Peeta Mellark alakját pedig  Josh Hutcherson viszi majd a vászonra.


Fotók: LIONSGATE

A filmben természetesen újfent szerepet kap a 39 éves  Elizabeth Banks, az alattomos Effie Trinket szerepében. A második képen  Stanley Tucci trónol, aki Caesar Flickermant testesíti majd meg, de ismét láthatjuk Liam Hemsworthöt is, aki már az első részben is Katniss legjobb barátját, Gale Hawthornet karakterében játszott.

Az amerikai science-fiction-kalandfilmként egyébként a 13. helyen áll a bevételeit tekintve, és a harmadik legnépszerűbb film, amely nem 3D-ben került vetítésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek