Starity

Öt sztori, amiről lemaradhattál

2013. március 13. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mi dolga volt Kim Kardashiannek a rendőrséggel? Miért nyomoz az FBI, és mi köze van Justin Biebernek a One Directionhöz? Íme, öt sztori, amiről nem biztos, hogy hallottál a napokban!

hirdetés
Öt sztori, amiről lemaradhattál

Justin Bieber köszönetet mondott a One Directionnek

Louis Tomlinson és Zayn Malik megvédte a 19 éves énekest a Twitteren, miután lekéste saját koncertjét. Annak ellenére, hogy többen – köztük Noel Gallagher is – beszóltak Biebernek, a brit srácoknak helyén volt a szívük, most pedig Justin mond köszönetet azért, hogy kiálltak mellette.

„Zayn, Louis, köszönöm, cimbik, minden rendben van végre, nagyra értékelem!” – csiripelte Bieber.

*

Kim Kardashiant rendőrök állították meg

A Keeping Up With The Kardashians sztárját hétfőn félreállították, mivel vezetés közben telefonált. A realitysztár nagyon szerencsésen megúszta, sem bírságot, sem pedig figyelmeztetést nem kapott! Talán hatott a véres szépségkúra, és levette a rendőrt a lábáról?

*

Hackerek támadtak a sztárokra

Beyoncé, Jay-Z, Ashton Kutcher, Kim Kardashian, Paris Hilton és sokan mások estek áldozatul a hackereknek: személyes adataikat eltulajdonították, jelszavaikhoz hozzáfértek – írja a TMZ.

Az LAPD és az FBI már nyomoz, szerencsére egyelőre nem került fel az internetre semmiféle privát „szennyesük”.

*

Ian Zieringnek kislánya lesz

Végre kiderült: a sztár a People-nek árulta el, hogy kétéves kislánya, Mia Loren húggal gazdagodik idén májusban. „Annyira izgatott vagyok a kislány miatt, Erin csodás hozzám. Annyira szerelmes vagyok a szerelmembe, tényleg.”

Ziering és Erin harmadik házassági évfordulójukat ünneplik május 28-án, 2010-ben kötötték össze életüket Newport Beachen, Kaliforniában.

*

Az Iron Maiden saját sört dob piacra

A brit heavymetal legendák a Robinsons segítségével alkotják meg Trooper nevű sörüket, amely egyben az egyik 1983-as kislemezük címe.

Az ízfelelős a csapat frontembere, Bruce Dickinson volt, aki állandóan kóstolgatta a félkész sört, s olykor be is csípett. A Trooper 2013 májusától lesz kapható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek