Starity

Noel Gallagher is kritizálja Biebert

2013. március 08. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Noel Gallagher szerint Justin Bieber visszavehetne egy kicsit, ugyanis egyáltalán nem elfogadható, hogy két órán keresztül megvárakoztatja a rajongóit.

hirdetés
Noel Gallagher is kritizálja Biebert

Olivia Wilde és a The Black Keys dobosa után most az Oasis rockere szólt be a kanadai énekesnek, aki legutóbb, az O2 Arénában meghirdetett koncertjéről két órát késett, azt tizenöt perc alatt lezavarta, majd értesítette rajongóit, hogy szerinte nagyszerű show-t csinált. Ezzel természetesen számos fant haragított magára, s immár sztárokat is.

Noel nemrég a Give It Up For Comic Relief nevű eseményen lépett fel a Wembley Arénában, ahol kicsúszott a száján: „Ha részt vennék egy koncertjén, ahol ezt csinálná, csalódott lennék, hiszen már a gyerekek is sírtak. Nem igazán ismerem, nincs róla véleményem, de ez így nincs rendjén.”

Noel azt is elárulta, tervez egy afféle karrierszünetet elrendelni, akárcsak David Bowie, aki nemrég visszatért egy évtized után a rivaldafénybe. „Nem csinálnék semmit, egyszerűen semmit. Még hobbim sincs. Teát inni, az hobbi. És dohányozni. Ebben vagyok jó. Remekül értek a semmittevéshez!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek