Starity

Kate Moss ötven árnyalata

2013. március 16. 13:01   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy rádiós műsorban tért vissza Kate a nyilvánosság elé, ahol A szürke ötven árnyalatából olvasott fel.

hirdetés
Kate Moss ötven árnyalata

Apró szenzáció ütötte meg a sajtó fülét: Kate Moss ismét kamerák elé állt, jobban mondva egy rádiós műsor keretében lépett ismét a nyilvánosság elé. Vajon emlékeznek még a rajongók, milyen hang párosul Kate arcához? Mindenesetre rég volt már, hogy utoljára hallhatták a 39 éves hírességet beszélni.

Nemrég A szürke ötven árnyalata című, világsikernek örvendő erotikus regényből olvasott fel egy részletet. A BBC1 brit rádiós reggeli műsorának, Nick Grimshaw műsorvezetőnek volt sztárvendége Kate, ahol első körben rekedt és érzéki hangon kívánt jó reggelt a hallgatóknak.


Fotó: BBC America

Eleinte a műsorvezető viccelődve kérdezte: „Milyen érzés első alkalommal nyilvánosság előtt beszélni?” – majd Kate az arcát takarva, mint egy kislány, kuncogott és válaszolt: „Nagyon izgulok.”

Majd egy nagyobb meglepetést okozott közönségének, hiszen a model gyorsan hangnemet váltott, és szexi, mély hangon, a lehető legnagyobb komolysággal olvasott fel egy igen pikáns részletet – az ilyenekben amúgy sem szűkölködő – világhírű könyvből.

A műsor támogatója a Comic Relief Organisation, mely egyébként jótékonysági projekteket szervez. Az alapkoncepció szerint a sztárok elmennek a műsorba, ahol valamilyen vicces dolgot művelnek, amiért aztán a rajongók adományokat küldenek.

Kate az angol nevén „Shades of Grey“ címen ismert könyvtrilógia első részéből olvasott fel egy részletet, mely könyvet 2011-ben hozott nagy nyilvánosság elé Erika Leonard, EL James írói álnéven. A világon eddig 70 millió példány fogyott el belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek