Starity

Spoilerek — mi zajlik a sorozatok világában?

2013. március 31. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tudod, melyik sorozat ünnepelhette a 100. epizódját? Hol kapott szerepet Gabby Douglas és mikor érkezik a True Blood hatodik évadja? A kérdésekre a válasz hamarosan kiderül alábbi rövidhíreinkből!

hirdetés
Spoilerek — mi zajlik a sorozatok világában?

Megvan a True Blood új évadának premierje

Az HBO nagy sikerű sorozata újult erővel és szezonnal tér vissza idén június 16-án. Bár a megszokott 12 epizód helyett ezúttal a hatodik évad csak 10 részt tartogat magában egyszerű ok miatt, ugyanis Anna Paquin tavaly szeptemberben hozta világra ikreit, a rajongók már tűkön ülve várják kedvenc vámpírjaik visszatérését.

*

Új évadot kap a Jessie

A Disney sorozata Debby Ryan főszereplésével már két szezont megélt, most pedig egy újabbal örvendezteti meg a csatorna a rajongókat, így a négy rosszcsont gyerek és texasi dadájuk kalandjai tovább folytatódnak New Yorkban.

*

100. epizódot ünnepelt a Castle

Az ötödik évad 19. részével érkezett el az ABC nagy sikerű sorozata a bűvös százas epizódszámhoz, melyet természetesen méltó módon meg is ünnepelt a stáb, egy személyre szóló tortával és egy hatalmas bulival, melyen a szereplők és készítők apraja-nagyja jelen volt. A könyvalakú süteményt a két főszereplő, Nathan Fillion és Stana Katić mellett a sorozat atyja, Andrew W. Marlowe vágta fel.

*

Gabby Douglas újabb sorozatban tűnik fel

A fiatal olimpiai bajnok tornászlány már feltűnt a Vámpírnaplók negyedik évadának egy epizódjában, most pedig újabb szerepet kapott, ezúttal a Disney Harcra fel! című műsorában. Gabby saját magát fogja alakítani és az Olivia Holt által megformált Kim kérésére fogja edzeni a saját tornász csapatát.

*

Jön a Baby Daddy harmadik szezonja is

2011 novemberében derült fény arra, hogy a Disney egykori üdvöskéje, Chelsea Kane szerepet kapott az ABC újdonságában, a Baby Daddyben. A sorozat pedig olyan jól teljesít, hogy immár berendelték a harmadik évadot is, melyről a szőkeség hatalmas örömmel számolt be a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek