Starity

Geri Halliwell kidobta a milliomos pasiját

2013. április 01. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Spice Girls egykori vadóc énekesnője szakított milliomos barátjával, amikor megtudta, hogy Anton Kaszubowski hazudott neki.

hirdetés
Geri Halliwell kidobta a milliomos pasiját

A korábbi Spice Girl, Geri Halliwell szakított legutóbbi barátjával, miután kiderült, hogy a férfi még mindig nős. A negyvenéves Geri karácsony előtt találkozott Anton Kaszubowskival egy baráti összejövetelen, és hamarosan randevúzni kezdtek. A harmincnyolc éves férfi, aki ösztöndíjasként történelmet tanult az oxfordi Magdalen College-ban, internetes fogadásokkal foglalkozó tanácsadóként dolgozik, övé a Greenlaw Limited nevű cég, és máris milliomos.

A kapcsolat hamar szárba szökkent, romantikus kirándulásokat tettek Rómában, Londonban a legjobb éttermekben vacsoráztak és egy napot vadászattal töltöttek Berkshire-ben, Angliában.

Azonban kiderült, hogy Anton – akinek korábbi barátnői közé hírességek tartoznak, mint a Jimmy Choo társalapítója, Tamara Mellon – még mindig házasságban él az orosz modellel és táncosnővel, Zoryna Ayzenshtattal, akit 2010 júliusában vett feleségül. A házaspár állítólag 2011 vége óta külön él.

Tegnap este egy Gerihez közel álló forrás azt nyilatkozta: „Geri azt mondta, nem nagy dolog, de úgy érezte, hogy sosem volt közöttük több barátságnál.”

Az énekesnő 1996-ban tett szert hírnévre, amikor a Spice Girls hatalmas sikert aratott szerte a világban, és úgy tudni, hogy jelenleg több, mint húszmillió fontos vagyonnal büszkélkedhet. Expasijainak listája meglehetősen hosszú, háromszor jegyezték el, de sosem ment férjhez. „Azt hiszem, mindnyájan tudjuk, hogy a kapcsolatok nem tartoznak az erősségeim közé” – nyilatkozta egyszer.

A számtalan szakítás azonban nem akadályozta meg abban, hogy elérje az egyik álmát: az anyaságot. 2005-ben életet adott kislányának, Bluebell Madonnának, aki egy hathetes viszonyból született. Édesapja a negyvennyolc éves, brit születésű hollywoodi forgatókönyvíró, Sacha Gervasi. Sem Kaszubowski, sem Geri szóvivői nem nyilatkoztak a szakításról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek