Starity

Hamarosan érkezik Alizée új kislemeze

2013. április 04. 09:09   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 25-én megjelent az énekesnő ötödik stúdióalbuma, melyet hamarosan követ a második kislemezdal az új korongról.

hirdetés
Hamarosan érkezik Alizée új kislemeze

Miután 2007-ben és 2010-ben megjelent elektronikusabb hangzású albumjai nem hozták meg a kellő sikert, Alizée úgy döntött, visszatér a gyökereihez, a variété francaise-hez.

2012 nyarán meg is jelentetett egy új dalt, az A cause de l'automne-t, mely ötödik stúdialbumának előfutára volt. Habár már nyáron megjelent, a klip csak hónapokkal később, decemberre készült el. Kiadója, a Sony Music ismeretlen okokból hónapokkal elhalasztotta az új lemez megjelenését, ám a rajongók végre örülhetnek, hisz március 25-én a boltokba került kedvencük új CD-je, mely a 5 (cinq) címet viseli.

Az album eddig nagyon pozitív fogadtatásban részesült, s a legfrissebb információk szerint még ebben a hónapban megjelenik a második kislemez a korongról. A három lehetséges dal között szerepel a rajongók nagy kedvence, a Je veux bien is, a 10 ans – melyben kis betekintést nyerhetünk az énekesnő magánéletében, sokak szerint Alizée és exférje, Jérémy Chatelain kapcsolatát dolgozza fel –, a harmadik potenciális dal pedig az album hatodik száma, a Boxing Club. Habár a boksz kemény sport, a rajongók feleslegesen ijedtek meg: ez nem egy hard rock szám, igazából egy vidám, kellemes nóta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek