Starity

Rajongó lopózott be Adam Lambert kocsijába

2013. április 11. 15:03   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert pár napja interjút készített az SFGN-nel, amelyben elmesélte legemlékezetesebb rajongói kalandját.

hirdetés
Rajongó lopózott be Adam Lambert kocsijába

Az énekesnek is volt pár „incidense” rajongóival. A Rolling Stone-nak tavaly elárulta, hogy néhány ausztrál a postaládájában turkált, és arra figyelt fel, hogy a szomszédja kerget el egy csapatnyi lányt a Los Angeles-i háza elől, nyáron ráadásul egy rajongó is felugrott hozzá a színpadra.

A történeteinek azonban itt még nincs vége, most egy újabb esetet osztott meg az SFGN riporterének. „New Yorkban voltam, hogy Cindy Lauperrel énekeljek, mentem a kocsimhoz, a biztonsági őr terelgetett, az ajtók pedig kinyíltak. Mielőtt odaértem volna, egy nő belopózott az autóba, és beült az anyósülésre. Még csak rám sem nézett, csak bámult előre. Pár másodpercen belül a biztonsági őr megjelent a másik oldalon, és mondta: »mama, ki kell szállnia a kocsiból, kérem«. De ő csak ült és ismét bámult előre, mintha nem számított volna, hogy ott van.”

Adam emellett szót ejtett arról is, mi az, amit kevés ember tud róla: „Egy csomó ember meglepődik azon, milyen magas vagyok. [Ő 186 cm – szerk.]. Vannak, akik azt mondják, »ó, milyen kedves vagy«. Magas és barátságos vagyok, ígérem. Szeretek beszélgetni, különösen akkor, ha nem az az első mondatod, hogy »úristen, csináljunk egy képet«. Először is, mondd el, mi a neved, mit kell tudni rólad. Ismerkedjünk meg, mielőtt a Facebook-profilképed leszek” – fűzte hozzá nevetve.

Az interjú keretein belül megtudhattuk azt is, hogy már egyáltalán nem zavarja őt, hogy példaképnek tartják, karrierje kezdetén inkább csak meg volt ijedve, hiszen nem tartotta magát annak, sokkal inkább egy srácnak, aki énekelni próbál.

A harmadik albumának munkálatainak pedig hamarosan nekiállnak: „Igazából már elkezdtünk azon agyalni, milyennek kéne lennie. Nem mondhatok még mást jelenleg, de izgatott vagyok. Hamarosan elkezdem a munkálatokat az új projekthez. Nem tudom pontosan, mikor, és hogy meddig fog tartani.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek