Starity

Rajongó ugrott fel Adam Lamberthöz

2012. május 22. 01:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert valószínűleg nem számított arra, hogy az egyik rajongója lepi meg a színpadon Cuckoo dala közben.

hirdetés
Rajongó ugrott fel Adam Lamberthöz

Adam Lambert tegnap a New Jersey-ben járt a KTUphoria koncerten, és előadott egy kisebb szettet első és most megjelent második lemezéről. Amikor azonban Cuckoo dalához ért, észrevett egy nőt a színpad szélén, akire úgy utalt: ki az az őrült k*rva?”, majd magához invitálta. Adam nem ijedt meg, és nem kérte testőrök segítségét a „kéretlen” rajongó láttán, sőt, hagyta, hogy a lány kedvére tapogassa az arcát, és szó szerint ráugorjon.

Az biztos, hogy a rajongónak egy olyan álom vált valóra, amiről a legtöbb csak álmodozik. Adam beszélgetett a lánnyal, incselkedett vele, majd mikor elköszönt tőle, játékosan megcsapkodta a fenekét. Egészen jól kijött a helyzet, hiszen a Cuckoo (amerikai szlengben: megőrülünk, elvesztjük az eszünk) dala pontosan kifejezi a nő tettét a koncerten.

Pozitív, hogy Lambert nem zavarta csak úgy el a betolakodót, hanem bevonta a show-ba, és igazán kedves volt. Valószínűleg ezért nyerte meg megannyi ember szívét.

Trespassing albumának promóciójának közepén jár az énekes, így biztosan örült, hogy a rengeteg hasonló kaliberű koncert között történt valami izgalom. De ha ez még sem lenne elég, Never Close Our Eyes videója is a héten érkezik.

Az esetet 0.15-től–1.15-ig tekinthetitek meg az alábbi videóban:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek