Starity

Ozzy Osbourne: „Nem válunk!”

2013. április 17. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég az a megdöbbentő pletyka kapott szárnyra, miszerint a 64 éves Black Sabbath-frontember és neje, Sharon elválnak.

hirdetés
Ozzy Osbourne: „Nem válunk!”
Fotó: Jason LaVeris/FilmMagic

A pletykákkal ellentétben így, 30 év távlatából is töretlennek bizonyul Ozzy és Sharon házassága, Ozzy pedig kijelentette: esze ágában sincs lemondani feleségéről. Elhatározásának a rocker egy Facebook-üzenetben adott hangot egy barátjának, melyet a cimbora előszeretettel közhírré is tett:

„Az utolsó másfél évben rengeteget ittam és drogoztam. Nagyon sötét időszak volt ez számomra, és egy hatalmas űrt éreztem ott, ahol a legjobban kellett volna szeretnem a családomat. Mindazonáltal most boldogan jelenthetem, hogy már 44 napja tiszta vagyok!” – írta Ozzy, majd még hozzátette: „A lemez munkálatai még folynak, és Sharonnal nem válunk! Igyekszem jobb emberré válni! (...) Szeretnék bocsánatot kérni Sharontól, a családomtól, a barátaimtól, a zenekarom tagjaitól és végül, de nem utolsó sorban a rajongóimtól az utóbbi időben való borzalmas viselkedésemért.”

Az üzenet hivatalosan is publikálva lett a közösségi oldalon, ahol az énekes mind a hat gyereke (Elliot, Jessica, Louis, Aimee, Kelly és Jack) hangot adott támogatásának.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek