Starity

A hétvége nyertese: Feledés

2013. április 21. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Cruise legújabb sci-fije, a Feledés áll a bevételi listák élén, majdnem negyvenmillió dollárral.

hirdetés
A hétvége nyertese: Feledés

A The Hollywood Reporter szerint az észak-amerikai mozibemutatók során a legsikeresebbnek a legújabb Cruise-akciófilm, a Feledés bizonyult. Második helyen a Jackie Robinson-életrajzi film, a 42 végzett, melyben Chadwick Boseman és Harrison Ford alakítják a főszerepeket – 18 milliót hozott a konyhára.

A Croodék című animációs film még mindig a bevételi listák élén áll: a dobogó harmadik helyét foglalja el; ezen a héten majdnem tízmilliót hozott, ez azt jelenti, bemutatása óta 154.9 millió amerikai dollárt kaszáltak vele.

A legsikeresebb öt közt áll még a Horrorra akadva ötödik része is, élen Ashley Tisdale-lel, valamint a G.I. Joe: Retaliation – 6.3 és 6.8 millió dollárt gyűjtöttek a pénztáraknál. Csendesen meghúzódik mögöttük Ryan Gosling és Bradley Cooper új filmje, a The Place Beyond the Pines, amit több mint 1500 moziban mutattak be a hétvége során, ennek ellenére „csak” 4.7 milliós bevételre tett szert. Ha kíváncsi vagy, miket játszanak jelenleg a hazai mozik, nézz bele áprilisi filmajánlónkba!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek