Starity

Két pasi meg egy kicsi — a kicsi nélkül

2013. április 27. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megújul a népszerű amerikai sorozat – az egyik főszereplő, Angus T. Jones mostantól legfeljebb vendégszereplőként jelenik majd meg.

hirdetés
Két pasi meg egy kicsi — a kicsi nélkül
Fotó: CBS

Ahogyan várható volt, a CBS népszerű sorozata, a Two and a Half Men (Két pasi meg egy kicsi) a jövő évadban is folytatódik. Ashton Kutcher és Jon Cryer már mindketten aláírták a szerződést a következő évadra, (Kutcher állítólag 700.000 dollárt kap epizódonként). De senki ne számítson arra, hogy a kis Jake-et alakító Angus T. Jonest is viszontláthatja.

A Warner Bros stúdiójának főnökei éppen tárgyalásokat folytatnak a színésszel arról, hogy az eddigi főszerep helyett csak időnkénti mellékszerepekben térne vissza. Arról is folynak megbeszélések, vajon a sorozat címét is meg kellene-e változtatniuk.

Jones nemrégiben egy, a YouTube-ra feltöltött videóban meglehetősen elítélően beszélt az őt népszerűvé és ismertté tevő televíziós sorozatról, és arról pletykáltak, hogy hamarosan megválnak tőle. Azonban a CBS szórakoztatási főosztályának elnöke, Nina Tassler januárban elmondta a riportereknek, hogy a televíziótársaság és a színész megegyezésre jutott.

„A srác csak 19 éves – mondta Tassler. – Nekem egy 24 éves fiam van. 19 és 24 éves kora között a fiam számtalan olyan dolgot tett és mondott, amit bárcsak ne tett volna, de idővel lecsillapodott. [Jones] hosszú évek óta szeretett tagja a stábnak és nyilvánosan is bocsánatot kért. Végül természetesen vissza akart térni a sorozatba, és a producerek is azt akarták, hogy visszajöjjön, és ennyi a történet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek