Starity

Geri Halliwell helyettesíti exkolléganőjét

2013. április 30. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Ginger Spice fog Mel B helyére beugrani az Australia's Got Talent műsorában.

hirdetés
Geri Halliwell helyettesíti exkolléganőjét

Vigyázz, Ausztrália, mert Geri Halliwell hamarosan megérkezik, hogy korábbi Spice Girl-kolléganőjét, a Mel B néven ismert Melanie Brownt helyettesítse az ausztrál tehetségkutató műsorának zsűrijében. Ő lesz a negyedik zsűritag a brit komikus, Dawn French, az énekes és dalszövegíró Timomatic és az ausztrál rádiós és TV-s személyiség, Kyle Sandilands mellett.

„Az ilyen műsorok brilliánsak, és szeretem, hogy megadják a lehetőséget a hétköznapi embereknek – mondta Geri egy interjúban, amit nemrég adott egy ausztrál televíziós csatornának, majd hozzátette: Plusz, megyek Ausztráliába.”

A 40 éves énekesnő nemrég zárt le egy négy hónapos kapcsolatot, amely csalódással végződött, így az ausztrál kirándulás talán egy új kezdetet jelent majd az életében. Természetesen magával viszi a hatéves kislányát, Bluebellt is.

Nem ez lesz az első alkalom, hogy Geri egy tehetségkutató műsorban vállal szerepet, hiszen már feltűnt egyszer a brit X-Faktor legutóbbi évadjában, és a tőle megszokott hiperaktív stílusában nagy feltűnést keltett. Most megígérte, hogy igazságosan ítélkezik majd.

Mel B-nek azért kellett távoznia az Australia's Got Talent műsorból, mivel a szerződésével kapcsolatos nézeteltérésbe került a rivális csatornával, a Channel 7-nel, amely az ausztrál X-Faktor-t készíti – az énekesnő ebben a tehetségkutatóban is szerepet vállalt. Mel B jelenleg Simon Cowell-lel tárgyal, hogy bekerülhessen Tulisa helyére az X Factor zsűrijébe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek