Starity

Íme, a legrosszabb anyák napi ajándékok

2013. május 02. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vasárnap ünnepeljük Magyarországon az anyák napját, most egy kérdőív eredményét bemutatva megosztjuk, az anyák mit nem szeretnének látni tőletek.

hirdetés
Íme, a legrosszabb anyák napi ajándékok

Egy életmóddal foglalkozó magazin ezer édesanyát kérdezett meg, melyek azok az ajándékok, melyeket anyák napjára kaptak, és egyáltalán nem nyerték el a tetszésüket. Néhány meglepetés annyira ízléstelen és faragatlan viselkedésre vall, hogy nem is tudjuk, anya vagy gyerek számára ciki inkább.

Az is kiderült, sok fiatal nem is eszmélt rá az anyák napjára, így a nap végén estek be édesanyjukhoz egy gyorsan összevásárolt meglepicsomaggal, mások elintézték műanyag virággal. Nem is hibáztathatjuk őket, hiszen az ünnep egyre kevésbé elterjedtebb, leginkább iskolába, óvodába járó gyermekekkel rendeznek anyák napi ünnepségeket. Ennek ellenére szép dolog ezen a napon megajándékozni azt, akitől az életet kaptuk, ám vannak, akik mégsem éreztek rá ennek az ízére.

Lássuk a legrosszabb ajándékokat:

1. Fogyitabletták
2. Vegyszerek, konyhai tisztítószerek
3. Műanyag virágok
4. Sütőkesztyű
5. 100-200 forintos receptkönyv
6. Semmi
7. Fogyi DVD
8. Plüssmackó
9. Gumikesztyű, takarításhoz
10. Háromszor nagyobb ruhanemű

„A fiam beállított két csomag fogyasztó tablettával. Először azt hittem, viccnek szánta, mosolyogtam is. De arcátlan dolog az ember képébe vágni, hogy kövér” – mesélte az egyik anyuka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek