Starity

Paris Hilton szerint Kim Kardashian jó anya lesz

2013. május 08. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A szállodalánc örökösnő teljes mértékben támogatja barátnőjét és annak terhességét.

hirdetés
Paris Hilton szerint Kim Kardashian jó anya lesz

Paris Hilton és Kim Kardashian köztudottan hatalmas barátnők, azonban 2010-ben valami megromlott köztük, ugyanis az örökösnő féltékeny lett a reality-k koronázatlan királynőjére és ettől kezdve ádáz harc kezdődött: amikor csak alkalmuk adódott rá, nyilvánosan alázták egymást. Ennek a hatalmas csatának viszont egy év után vége szakadt és újra öribarik lettek, ezt pedig a mai napig örömmel hangoztatják.

Ezúttal Paris magasztalta a várandós 32 éves Kardashian-lányt, ugyanis szerinte nagyszerű anyuka lesz majd: „Kislány kora óta ismerem és folyton arról ábrándozott, hogy megtalálja álmai férfiját és családot alapítson. Mindig is szeretett volna kisbabát, szóval tudom, hogy a legjobb anyuka lesz belőle” – árulta el a HollywoodLife-nak.

Ámde Parisszel ellentétben az emberek sokasága úgy gondolja, Kim nem biztos, hogy remekelni fog az anyaszerepben, amire tulajdonképpen minden okuk meg is van, hiszen közismert felelőtlen döntéseiről és őrültségeiről, de a remény hal meg utoljára, így lehet, hogy a végén még tényleg mintaanya válik belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek