Starity

Paris féltékeny Kimre

2010. augusztus 21. 19:07   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Paris Hilton átadta összes tudását Kim Kardashiannak. Ami nagyjából annyit jelent, hogyan csináljunk házi szexvideót, pózoljunk bikiniben, illetve hogyan partizzunk.

hirdetés
Paris féltékeny Kimre

Hallhattunk már affelől, hogy a két particica nincsen valami jóban manapság; úgy néz ki, ennek az oka Paris féltékenysége.

Paris Hilton nemrég Marilyn Monroe-stílussal akarta felhívni magára a figyelmet, de amikor Kim Kardashian megérkezett, ellopta tőle a nagyközönség figyelmét

Egy benfettes szerint az eset után Paris dührohamot kapott amiatt, hogy Kim sokkal elegánsabban érkezett a Lavo klub elé, és reá irányult a figyelem.Nem tudta elhinni, hogy Kim kapott minden olyat, amit régen mindig ő kapott. És most nem. Ez 100% féltékenység! Kim nemcsak azt csinálja, amit régen Paris, hanem még jobban is csinálja, és mindenki szereti.” – mondta.

Paris egyik barátja szerint Kimnek köszönetet kellene mondania Parisnak, mert Ms. Hilton indította be a karrierjét.

Egy interjúban Kim így nyilatkozott a jelenlegi marakodásról közte és Paris között: „Próbálok nem közelengedni negatív dolgokat magamhoz. Csak pozitív embereket tartok magam mellett, egy csodás családot és egy baráti kört és csak mert nem vagyok valakivel nagy barátságba az még nem jelenti azt, hogy rosszban vagyunk. Ez nevetséges!”.

Úgy látszik, megy a civakodás Hollywoodban, de vajon mi lesz ennek a vége?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek