Starity

Legcikibb pillanatáról mesélt Nina Dobrev

2013. május 16. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő elárulta mi volt a legkínosabb dolog, ami valaha forgatáson történt vele.

hirdetés
Legcikibb pillanatáról mesélt Nina Dobrev
Fotó: Nylon Magazine

Nina Dobrev május 15-én volt vendég a Rachael Ray Showban, a reggeli beszélgetés során pedig számos érdekes információt megosztott magáról. Elárulta többek között például azt is, hogy megírta a saját bakancslistáját Atlanta olyan éttermeiről, ahova mindenképpen be szeretne menni valamikor a titkos kövér lány énje és, hogy egy kabriót vett első fizetéséből, ami nem volt éppenséggel bölcs választás az atlantai hideg tél miatt. De sokak szerint az interjú legjobb része az volt, amikor a színésznő elárulta a legkínosabb dolgot, ami forgatás során történt vele.

„Az, amikor el kellett mondanom a hangmérnök srácnak, hogy beleejtettem a mikrofonomat a WC-be - vallotta be Nina, mire a műsorvezetőnő egyetértett, hogy nem lehetett éppen hálás feladat – El kell rejtenünk a mikrofonokat a ruha alá, hogy ne látszódjanak, én pedig hátra raktam és elfelejtettem és hát megtörtént - zárta mondandóját.

Nina amúgy sem az a nagyon szerencsés alkat, hiszen amikor a Vámpírnaplók szezonjainak végén közzéteszik a kulisszák mögötti és a bakikat összefoglaló videókat, jó párszor megesett, hogy éppen terebélyes szoknyájában esett el, vagy a lépcsőn felfutás közben csúszott el, azonban azt el kell ismerni, hogy az imént elmesélt történet valamivel komolyabb és kínosabb is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek