Starity

Suite Life: még nincs itt a vége!

2010. augusztus 11. 23:11   |   Szerző: Nikaaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Debby Ryan Twitter-üzenetét félreértették a rajongók, ugyanis a sorozat nem ér véget. A Disney egyik legsikeresebb sorozatát nem szeretné leállítani, még további évadok vannak tervben.

hirdetés
Suite Life: még nincs itt a vége!

Mindenki félreértette Debby Ryan pár nappal ezelőtti Twitter-üzenetét, melyben a sorozat befejezéséről írt. A színésznő mindössze azt akarta mondani, hogy olyan hírtelen elröppent a 3. évad forgatási ideje, mint a második, vagy az első évadé. Ráadásul nem végződhet szakítással Bailey (Debby Ryan) és Cody (Cole Sprouse) románca.

„A bájos színésznő nem akart senkit megijeszteni, mindössze a rajongók félreértették, amit mondani akart. A sorozatot folytatni akarják, hiszen ez a legsikeresebb Disney-sorozat, ezért rossz döntés lenne, ha csak így, hirtelen leállnának 3. évadnál. A sorozat sztárjai: Dylan Sprouse, Cole Sprouse, Brenda Song és Debby Ryan szivesen vállalnának még több évadot a sorozatban.” — írta a Popstar magazin.

Szóval Suite Life-rajongók, meg lehet nyugodni. A sorozat nem ér véget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek