Starity

Debby Ryan: bye-bye, Suite Life!

2010. augusztus 08. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 17 éves színésznő a közelmúltban megerősítette tweetjében, hogy a Disney Channel egyik legrégebben futó sorozata, a Suite Life on Deck véget ér.

hirdetés
Debby Ryan: bye-bye, Suite Life!

Már biztos sok emberben felmerült, hogy a Disney Channel egyik legsikeresebb sorozata, a Suite Life mikor ér véget, hiszen már 6 éve fut. Most végre megérkezett a válasz.

Pontosan erről kérdezték a 17 éves színésznőt is, és úgy gondolta, hogy a Twitteren megerősíti. Debby Ryan tweetje: „Csak úgy megütött. Holnap reggel (augusztus 3-án kedden — a szerk.) kezdődik az utolsó hét, amikor a Suite Life-ot forgatjuk! Nagyon sok minden történt az utóbbi 3 évben! Azt hittem, hogy ez egy örökké tartó sorozat lesz, de úgy látszik, tévedtem. Mintha csak tegnap mentem volna be először a stúdióba. Úgy érzem, hogy ez nekem, és szerintem a többieknek (Cole Sprouse, Dylan Sprouse, Brenda Song, Phill Lewis) is egy nehéz hét lesz, nem szívesen hagyjuk el a fedélzetet!”

Debby tweetjéből minden kiderül, sajnos vége lesz Suite Life on Decknek.

A sorozatot  Magyarországon még nem láthattuk. Kérdés, hogy a főszereplők vajon mit fognak kezdeni ez után, folyatni fogják-e a színészkedést, vagy ezzel vége van a karrierjüknek?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek