Starity

Justin Biebernek összetörték a szívét

2013. június 04. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber a Believe után egy sokkal személyesebb és őszintébb albumon dolgozik, az első kislemez pedig a Heartbreaker lesz.

hirdetés
Justin Biebernek összetörték a szívét

Már egy ideje annak, hogy Justin Bieber új kislemezzel jelentkezett, a mai napon viszont elárulta: hamarosan érkezik legújabb szerzeménye, ami a Heartbreaker nevet kapta. A kislemez borítóját Justin ma osztotta meg Instagram-oldalán, ami egy összetört szívet ábrázol a fiú kedvenc színéből, a lilából. Egyelőre csak annyit mondott, hogy hamarosan itt lesz dal.

Justin kollégája, Alfredo elmondta, hogy ez lesz Biebs legőszintébb és legszemélyesebb kislemeze. Ezt pedig másik haverja, Lil Za a Heartbreakerből idézet sorral meg is erősítette: „összetörte a fiú szívét, kettészakította az életét”.

Természetesen a találgatások már elkezdődtek, hogy a közelgő albumon elég sok dal íródott volt kedvesének, Selena Gomeznek. És valószínűleg Justin dalában Sel akar lenni a 'heartbreaker', ami nem túl nagy dicséret a lányra nézve.


Justin új kislemezének, a Heartbreakernek a borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek