Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. június 25. 10:10   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt héten mindenki színes ruhákban pompázott, a legtöbben a bakikat is elkerülték. Lássuk az elmúlt hét legszebb hírességeit!

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Az elmúlt héten A-listás celebek olyan rendezvényeken vettek részt, mint a Gru 2, A magányos lovas vagy a Szörny Egyetem premiervetítései, természetesen ezúttal is kitettek magukért, lássuk hát a legjobb összeállításokat!

Caroline Sunshine

Caroline Sunshine csak úgy ragyogott ebben a gyönyörű Free People-ruhában a Szörny Egyetem premierjén. Természetesen az esemény színeihez híven kékben pompázott, fülbevalókat a Parade Designstól szerzett.

Dove Cameron

Dove Cameronnak is a Szörny Egyetem premierjén sikerült brillíroznia. Ez a letisztult, gyönyörű fehér csipkés ruha tökéletesen állt a hölgyeményen. Persze itt sem maradhatott el a kék kiegészítő, ő egy Lauren-táskát választott.

Karina Smirnoff

Karina gyönyörűen és fiatalosan festett ebben a Versace-miniruhában, egyszerű és egyszínű dressz létére a flittercsíkok, valamint az öv gondoskodtak arról, hogy ne legyen unalmas. Hozzá egy testszínű cipőt választott.

AnnaSophia Robb

AnnaSophia a Way, Way Back premierjére volt hivatalos, igazán nyárias összeállítást választott: Red by Valentino-minit, Salvatore Ferragamo-cipőket, Mawi-fülbevalókat és egy Charlotte Olympia-retiküllel jelent meg az eseményen, kiegészítői és sminkje is tökéletes összhangban voltak ruhájával.

Olivia Holt

Olivia most komolyabbra fogta a figurát, de neki ez is jól állt. Ebben az Alexa von Canisius-ruhában csodálatosan festett, Jimmy Choo-cipői és szolid sminkje pedig tökéletes összhatásban voltak.

Miranda Cosgrove

Miranda a Gru 2 premierjén vett részt, ahol ezt a gyönyörű Third Floor-ruhát viselte Saint Laurent-cipőkkel, hozzá Jimmy Choótól választott retikült, a gyűrűit Melinda Maria szolgáltatta. A hasvillantó ruha újabban igazi trend a sztárok körében, Mirandán pedig remekül állt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek