Starity

Hilary Duffnak összetörték a szívét

2013. június 27. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bájos színész-énekesnőről tudjuk, hogy amellett, hogy felelősségteljes anya, még hatalmas állatbarát is. A tegnapi nap folyamán tette közé a Twitteren, hogy kedden elhunyt hatéves csivavája, Lola.

hirdetés
Hilary Duffnak összetörték a szívét

„Nyugodj békében, gyönyörű Lolám, összetörted a szívem. Mondjatok egy imát az én kis angyalomért – olvashatták Hilary követői tegnap a Twitteren, melyhez egy kedves kis képet is mellékelt magukról az idén 26. születésnapját ünneplő sztár.

A kutyusról annyit sikerült megtudnunk, hogy már egy éve küszködött egészségügyi problémákkal, ugyanis még tavaly sürgősségi agyműtétet hajtottak végre a csivaván. Akkor úgy tűnt, az állat kilábal a betegségből, azonban sajnos nem így történt. A színésznő ugyanis már várandós volt a most egyéves Lucával, amikor sürgősen kórházba kellett szállítani Lolát egy szemfertőzés miatt.

Lola sajnos nem tudott kilábalni betegségéből és az ez által előidézett következményekből, így kedden életét vesztette gazdija legnagyobb bánatára.

„Hiányzik a lányom” – tweetelte tegnap Hilary. A rajongók igyekeznek a sztár mellett állni és rengeteg kedves, biztató és vigasztaló üzenet érkezik Hilaryhez, melyet a sztár sosem felejt el megköszönni:

„Köszönöm az összes kedves kívánságot az én gyönyörű Lolámat illetően, nagyon sokat jelent nekem a törődésetek ebben a fájdalmas életszakaszban.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek