Starity

Hűtlen feleséget fog játszani Sara Canning

2013. július 01. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók egykori sztárja egy pszichológiai drámában bizonyíthatja tehetségét.

hirdetés
Hűtlen feleséget fog játszani Sara Canning

A Vámpírnaplók Jennája, Sara Canning, Michael Eklund, Ian Tracey, Jodi Balfour, Christopher Heyerdahl és Torrance Combs is szerepet kaptak egy új, eddig még cím nélkül futó kanadai pszichológiai drámában – számolt be a The Hollywood Reporter.

A történet főszereplője egy világhírű 19. századi brit fotós, Eadweard Muybridge, akinek témái a meztelenség és a torzság voltak. Muybridge tájképeivel és állatokról, emberekről mozgás közben készített fotóival szerzett hírnevet, melyekkel utat nyitott a mozgóképek felé. Azonban nem csak karrierje, hanem magánélete sem volt átlagos, mivel megölte feleségének szeretőjét, amiért természetesen megkapta méltó büntetését.

Muybridge életre keltője lesz Eklund, a hűtlen feleséget pedig Sara fogja játszani. Jodi kapta meg a fotós egyik modelljének szerepét, aki nem mellesleg azok között szerepel, akikről az első aktokat készítette. Ian pedig a Stanford egyetem alapítójának szerepét kapta meg, aki azért kéri fel Muybridge-et, hogy megnyerjen egy fogadást, miszerint egy lónak mind a négy patája érinti a földet vágtatás közben.

A filmet Kyle Rideout rendezi, a producer Josh Epstein lesz, a forgatási munkálatokat pedig ezen a héten kezdik Vancouverben. De a megjelenésről és a pontos címről egyelőre még nincsenek információk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek