Starity

A külföldieknek tetszik Kárpáti Rebeka

2013. július 02. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mióta Miss Universe Hungaryvé választották a fiatal lányt, rengeteg negatív kritikát kapott, azonban a külföldi fórumokon szimpatizálnak vele, van, hogy a legszebb öt közé is besorolják.

hirdetés
A külföldieknek tetszik Kárpáti Rebeka
Fotó: TV2

A külföldi országokban nagy népszerűségre tett szert az idei Miss Universeny Hungary, Kárpáti Rebeka. Itthon sokan azt feltételezik, csak édesapja miatt választották szépségkirálynővé, viszont más országokban rajonganak a lányért, vannak, akik a szupermodellhez, Miranda Kerrhez hasonlítják.

Némely nemzetközi listán például a lány bekerült a legszebb öt versenyző közé, megelőzve az évek óta felkapott Miss Venezuela verseny győztesét is, María Gabriela Islert. Az eddigi versenyzők közül nagy népszerűségnek örvend Lengyelország, Franciaország, Panama, Horvátország, USA, Puerto Rico, Kolumbia és Bolívia delegáltja is.

Tény, hogy magyar lány nagyon ritkán volt ennyire népszerű a külföldi országok körében, az viszont, hogy a szakmai zsűrinek is tetszik-e a hazai induló, és Olivia Culpo kinek adja át koronáját, csak november 9-én derül ki, Moszkvában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek