Starity

Ian Somerhalder már túl van Nina Dobreven

2013. július 05. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lencsevégre kapták a Vámpírnaplók sztárját, amint Ana Beatriz Barrosszal csókolózott!

hirdetés
Ian Somerhalder már túl van Nina Dobreven

Július 3-án Olaszországban egy erkélyen andalgott Ian Somerhalder és a Ana Beatriz Barros, azonban mielőtt még megijednétek, eláruljuk, hogy csak egy reklám kedvéért gabalyodtak egymásba.

A Vámpírnaplók dögös sztárja és a brazil modell az Azzaro-parfüm reklámfilmjét forgatták a napokban és ennek keretein belül csattant el az a bizonyos csók és lehettek szemtanúi a forró jeleneteknek néhányan, akik meg is örökítették ezt.

Fotó: Splash News

Egyébként a mai napig nem tudni pontosan, hogy valóban szakított-e a Vámpírnaplók sztárpárja, de nagy valószínűséggel tényleg véget vetettek kapcsolatuknak, hiszen az utóbbi időben egyáltalán nem látni őket együtt és tulajdonképpen semmi jel nem utal arra, hogy még mindig egy párt alkotnának. Mindketten munkába temetkeznek, hiszen Nina a Let's Be Cops című filmet forgatja, Ian pedig a The Anomaly-t, ráadásul a színésznő nyaralni is barátaival ment.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek