Starity

Taylor Swiftnél tilos az átjárás

2013. július 06. 16:04   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift vicces táblákkal kívánja elhajtani a nem kívánt látogatókat háza környékéről.

hirdetés
Taylor Swiftnél tilos az átjárás

Taylor Swift mindent megtesz nyugalma és pihenése érdekében, ezért is tett ki egy csomó táblát Rhode Island-i házához, amik figyelmeztetik a nem kívánt vendégeket. Persze Tay nem szégyenlős és egy csomó vicces felirattal próbálja elriasztani a paparazzókat vagy az őrült rajongókat.

Egyik táblájára például egy az I Know You Were Trouble című dalából vett idézetet írta: „Tudtam, hogy baj lesz veled, már akkor, amikor beléptél. NINCS ÁTJÁRÁS!

Azt már tudjuk, hogy Miss Swift nem tartja vissza érzelmeit, amikor dalokat ír, így hát ezt a képességét felhasználva ír ki a táblákra csípős szövegeket, de persze a jó ízlés határain belül.

Taylor azért sem szeretné ha valaki megzavarná, mert július 4. óta Rhode Island-en tartózkodik, de persze nem egyedül, hanem táncosaival és barátaikkal,akiket az ünnep alkalmából meghívott házába. A barátok természetesen jól érzik magukat és nincs is okuk panaszkodni, mert Taylor villája hatalmas és gyönyörű.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek