Starity

Elhunyt Cory Monteith, a Glee sztárja

2013. július 14. 10:10   |   Szerző: Candy_attack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rendőrség pár órája megerősítette, hogy Cory Monteith-t tegnap délután holtan találták a Pacific Rim Hotelben Vancouverben.

hirdetés
Elhunyt Cory Monteith, a Glee sztárja

Cory Monteith-nak tegnap délben kellett volna kijelentkeznie, de mivel ezt elmulasztotta, az egyik dolgozó a keresésére indult. A rendőrségi jelentés szerint a szálloda alkalmazottja talált a holttestre.

A biztonsági felvételek alapján a sztár előző este egyedül érkezett vissza a hotelbe és ki sem jött a lakosztálya ajtaján. Az idegenkezűség gyanúját tehát teljességgel kizárták. A halál pontos okának kiderítésére további vizsgálatok szükségesek, de leginkább drogtúladagolásra gyanakodnak, mivel a színésznek köztudottan voltak ilyen problémái. Áprilisban például egy rehabilitációs központba vonult be drogproblémái miatt, ahonnan azonban hamar távozott is.

Rövid pályafutása alatt nagy sikereket ért el. Mielőtt színész lett sok mindent kipróbált, színészként első szárnypróbálgatásai kisebb szerepek voltak olyan filmekben és sorozatokban, mint a Végső Állomás 3, az Odaát, a Smallville, vagy a Csillagkapu. Az igaz áttörést 2009-ben a Glee című vígjátéksorozat hozta számára, amiben a szívtipró Finn Hudson-t játszotta. A show számos díjat nyert, ő maga pedig 2011-ben megkapta a legjobb vígjátékszínésznek járó díjat a Teen Choice Awardson.

Hirtelen halála nem csak rajongóit, de az egész világot megrendítette. Cory Monteith mindössze 31 éves volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek