Starity

Jennifer Love Hewitt megmutatta gömbölyödő pocakját

2013. július 15. 18:06   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő megmutatta gömbölyödő pocakját, és mesélt a terhességről is. Jennifer boldogabb, mint valaha.

hirdetés
Jennifer Love Hewitt megmutatta gömbölyödő pocakját

A 34 éves színésznő első gyermekét várja, és úgy gondolja, eddig minden simán ment a terhessége első fázisában. A titok nyitja annyi, hogy nem szabad semmin stresszelni.

„Úgy gondolom, a legtöbb nő azt hiszi, felkészülhet az anyaszerepre, de minden gyermek különböző és minden szülőnek a kapcsolata a gyermekével is más és más. Szóval meg kell várni, amíg belekerülsz az adott helyzetbe, és akkor kell a legjobbat kihozni a dologból” –árulta el Jennifer, akit Mickey egeres pólóban kaptak lencsevégre a fotósok.

A pocakja már szépen gömbölyödik, így, ha akarná, sem tudná letagadni az áldott állapotát. Brian Hallisayjel, a vőlegényével, akivel 16 hónapja alkotnak egy párt, már nagyon várják első gyermeküket – igaz, a baba nemét még nem tudják.

A várandós anyuka azt is elárulta: bizony keményen megdolgozik azért, hogy ne stresszeljen sokat és kiegyensúlyozott kismama legyen. Jár jóga- és piláteszórára, illetve kardiógyakorlatokat is végez, hogy formában maradjon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek