Starity

Jennifer Love Hewitt első gyermekét várja

2013. június 05. 08:08   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Love Hewitt és párja az első gyermeküket várják. A pár repes a boldogságtól.

hirdetés
Jennifer Love Hewitt első gyermekét várja

A Client List 34 éves csinos főszereplője, Jennifer Love Hewitt nagy vágya végre valóra vált. A színésznő és párja, Brian Hallisay bejelentették, hogy első közös gyermekük már úton van.

„Már nagyon izgatottak és boldogok vagyunk, hogy végre családot alapíthatunk” – nyilatkozta a pár a Us Weeklynek adott nyilatkozatukban. Egyik ismerősük azt is elárulta a magazinnak, hogy Jennifer már a harmadik hónap környékén jár.

A pár 2012 óta alkot a valós életben és a Client List második évadában is egy párt. A pletykák szerint nem terveztek egyelőre gyereket, de nagyon örülnek neki, hogy végül így alakult, hiszen a színésznő régóta szeretett volna gyermeket, sőt már azon gondolkodott, lefagyasztja petesejtjeit, mert nem szeretett volna gyermek nélkül maradni. Szerencsére erre nem lesz szükség – nemrégiben lencsevégre is kapták őket, ahol már kicsit látszik is Jennifer növekvő pocakja.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek