Starity

Danny O’Donoghue is távozik a Voice-ból

2013. július 16. 18:06   |   Szerző: Barbus87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jessie J-hez hasonlóan a The Script frontembere sem folytatja a mentorkodást.

hirdetés
Danny O’Donoghue is távozik a Voice-ból

Néhány napja kaptuk a hírt, hogy Jessie J elhagyja a The Voice-t, ma a Twitteren máris egy másik zsűritag távozásáról olvashattunk. A The Script sztárja idén győzelemhez segítette mentoráltját, Andrea Begley-t, azonban ma a közösségi portálon bejelentette, két évad után kiszáll a mentori székből.

„Két csodálatos évem volt a Voice-ban és ahogy azt mindenki tudja, szívemet és lelkemet beleadtam, és nem lehetnék büszkébb a show-ra és arra amit elértünk” – csiripelte néhány órája a 33 éves énekes.

A távozásának egyszerű oka van, mint az köztudott, a páros évek a The Script életében mindig egy új lemezről szólnak, most sem lesz ez másként. Mark, Glen és Danny szeretnének új dalokat felvenni, hogy rajongóikat megörvendeztessék negyedik nagylemezükkel.

Az énekes távozását a BBC csapata is kommentálta: „Nagyon szomorúak vagyunk, hogy Danny távozik, de minden jót kívánunk neki és a bandának, és reméljük, jövőre visszatérnek és fellépnek a műsorban.”

Arról még nincs információ, hogy a másik két mentor, Will.I.Am és Tom Jones folytatja-e a munkát a BBC csapatában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek