Starity

Kate Moss megnyílt az Allure riporterének

2013. július 17. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit modell az Allure magazin augusztusi címlaplánya lett, és egyúttal igen őszinte interjúban tárta ki a szívét a nyilvánosság előtt.

hirdetés
Kate Moss megnyílt az Allure riporterének

Kate egyértelműen kifejezte, hogy nem szeret a múltban élni és nem hajlandó beszélni Johnny Deppről, akivel 1994-ben rövid, ám annál szenvedélyesebb kapcsolatot ápolt. Azt azonban elárulta, hogy a pletykalapok gyakran a lelkébe gázoltak az évek során.

„Szörnyű volt, különösen az anorexiás dolog – magyarázta a 39 éves modell. – A heroinos esetnél [amikor heroinos tyúknak nevezték] csak arra gondoltam, hogy mennyire nevetséges, hiszen nem is használok heroint. Csak azért akasztották rám azt a nevet, mert elkenődött a fekete szemfestékem…De az anorexiás dolog sokkal inkább felzaklatott, hogy engem tartottak felelősnek valaki más betegségéért. Én nem voltam anorexiás.”

Az angol szépség jelenleg férjnél van, boldog házasságban él a zenész Jamie Hince-szel és együtt nevelik Kate előző kapcsolatából született kislányát, Lila Grace-t. A 10 éves Lila máris rajong a divatért.

„Már tízszer megnézte Az ördög Pradát visel című filmet, és van egy asztala a szobájában, rajta egy telefonnal… Szépen felöltözik, és felveszi a telefont: 'Hello, Miranda Priestly irodája.' Én pedig mondom neki: 'Lila, tudod te, ki az a Miranda Priestly a valódi életben?' De őt egyszerűen nem érdekli. Csak beszél tovább: 'Hello, Miranda Priestly irodája. Tartaná egy kicsit? Patrick Demarchelier van a vonalban!' Majd meghaltam, amikor hallottam, ahogyan ezt mondta. Annyira vicces. Fogalma sincs, ki az a Miranda, de élvezi.”



Kate a divathoz és a szépséghez való hozzáállásáról is beszélt. „Próbálok egy kicsit divatos lenni. Sosem vennék fel melegítőnadrágot. Nem vennék fel twinsetet (egy pulóver és egy, anyagában, színében és mintázatában vele egyforma mellény vagy kardigán)” – mesélte az Allure riporterének, majd hozzátett egy aranyszabályt: „Mindig tiszta legyen a hajad. Ez kötelező. Ha kétséged van, inkább mosd meg.”

Kate azt is elárulta, hogy nem bánja, ha a fenekén látszik a bikini csíkja (a férje is szereti), viszont rendszerint bikinifelső nélkül napozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek