Starity

Új előzetes látott napvilágot a The Originalshoz is

2013. július 22. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók után a testvérsorozat is kapott egy hivatalos trailert a Comic-Conon.

hirdetés
Új előzetes látott napvilágot a The Originalshoz is
Fotó: The CW

Tegnap este mi is elhoztuk nektek a Vámpírnaplók október 10-én startoló ötödik évadának hivatalos előzetesét, most pedig ugyancsak a 2013-as Comic-Connak hála a spin-off sorozat, a The Originals első képkockáit is megleshetik a rajongók.

A trailerben persze rengeteg jelenet látható a pilot-epizódból, de felfedezhetők olyan részletek is, melyek majd csak az ősszel debütáló évadban lesznek láthatóak. Természetesen a főszereplők is feltűnnek a másfél perces videóban, köztük Joseph Morgan, Daniel Gillies, Phoebe Tonkin, Claire Holt, Charles Michael Davis, Danielle Campbell, Daniella Pineda és Leah Pipes is.

A Comic-Conon egyébként sok-sok érdekességről is lehullott a lepel, így kiderült például, hogy ezen a héten kezdik el a forgatási munkálatokat, de az első epizódban Rebekah még Mystic Falls városában lesz és majd csak a másodikban utazik New Orleansba. Továbbá elárulták, hogy Klaus Caroline-t fogja leginkább hiányolni, de jó hír a „Klaroline” pártiaknak, hogy lesznek majd átfedések a két sorozat között. Kiderült még az is, hogy Nathaniel Buzolic karakterét, Kol-t sokszor láthatjuk majd visszatekintésekben és ez a széria sokkal érzékibb, vadabb lesz a készítők szerint, mint a Vámpírnaplók.

Az ősi vámpírcsalád történetét feldolgozó testvérsorozat első önálló epizódját október 15-én tűzi műsorra a The CW és ettől kezdve hétfő esténként fogják vetíteni Amerikában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek