Starity

Kerry Katonát hatalmas megtiszteltetés érte

2013. július 23. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kerry Katona nagyon boldog, hiszen az élete egyenesbe jött, és nemrég egy rendkívüli ajánlatot kapott!

hirdetés
Kerry Katonát hatalmas megtiszteltetés érte

Kerry Katona élete úgy látszik, rendeződik: nemrég párja, George megkérte a kezét, és visszatért az Atomic Kittenbe is, akikkel sikeres fellépéseiket egymás után halmozzák. Most pedig egy fantasztikus ajánlatot kapott: a Marilyn Monroe életéről készülő musicalben ő alakíthatja a főszereplőt! A hírt a Facebook-oldalán osztotta meg.

A musical rendezője, Belvedere Pashun elmondta, hogy írt egy listát azokról, akiket szívesen látna a szerepben, és Kerry az első helyen állt: „Marilyn élete eléggé szélsőséges volt: szegénységben nőtt fel, majd jött egy lehetőség, ami által gazdag lett, végül a történet tragikus véget ért. Egy olyan emberre volt szükségem, aki rendkívül tapasztalt ilyen téren, Kerry az első helyen állt a listámon”

Kerry is beszélt a lehetőségről természetesen: „Rendkívül fel vagyok dobva, amiért eljátszhatom a világ legnagyobb női ikonját! Mindig vágytam egy ekkora szerepre!” A színpadi musicalt előreláthatólag szeptember 22-én mutatják be először.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek