Starity

Harmadszorra is eljegyezték Kerry Katonát

2013. április 15. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar származású énekesnő nemrégiben osztotta meg a rajongóival a hírt, miszerint ismét eljegyezték!

hirdetés
Harmadszorra is eljegyezték Kerry Katonát

Kerry Katona eddigi szerelmi élete nem volt éppen felhőtlen: 2000-ben ismerte meg első férjét, Brian McFaddent, akinek két gyermeket szült és aki többször is megcsalta. Kerry és Brian frigye végül 2006-ban bontatott fel. Ezt követően Marc Croft lett a párja, akivel 2007-ben kötött házasságot. A férfi nagyon rossz hatással volt rá, ez a kapcsolat is válással végződött.

Kerry ezután csak sodródott az árral és nem találta önmagát. Végül megismerte jelenlegi partnerét, George Kayt, akiről többször nyilatkozta, hogy ő a tökéletes férfi és régóta várt arra, hogy megtörténjen az eljegyzés, ami nemrég be is következett!

„Igen, a hírek igazak! Az ujjam ma nehéz lett!” – utalt ezzel arra Facebook-oldalán, hogy ismét eljegyezték. A lánykérés a Blackpool Toweren történt meg, és Kerry gyerekei is jelen voltak.

„George rózsák között féltérdre ereszkedett előttem. Ez volt a legromantikusabb dolog a világon! Nagyon boldog vagyok!” – nyilatkozta boldogan az énekesnő a Mail Online-nak. A rajongók bíznak abban, hogy George mellett az énekesnő végre megtalálja régóta keresett boldogságát.


Kerry eljegyzési gyűrűje

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek