Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2013. július 29. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt héten a kék szín vitte a pálmát Hollywoodban, de ezúttal is sok híres hölgyemény pompázott például pirosban, fehérben, vagy éppen rózsaszínben.

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Július 22. és 28. között került megrendezésre többek között a Variety Power of Youth nevezetű esemény, a The Hub Network 2013-as nyári partija, a The Naked Heart Foundation Love Ball nevezetű gálája, a TNT 25. évfordulós bulija, a Giffoni Film Festival, de a The White Queen, a Blue Jasmine, a Kamatylista és a Hupikék törpikék 2 premierje is most zajlik. Kedvenc sztárjaink pedig ezen eseményekre nem szűkölködtek szebbnél szebb ruhakölteményeket magukra húzni, így most lássuk, kik voltak az elmúlt hét legjobban öltözöttjei!

Nina Dobrev

A Vámpírnaplók gyönyörű főhősnője egy piros színű Versace-ruhát öltött magára a Variety díjátadójára, a Power of Youth-ra 28-án, ahol nem mellesleg elismerést is kapott jótékony munkájáért, a díjat pedig a sorozat készítője, Julie Pleck adta át neki. A ruha érdekessége egyébként, hogy a vállrésznél található vágást két-két aranyszínű biztosítótűvel fogták össze, így Nina maradva a színharmóniánál, arany színben pompázó Amanda Pearl-retikült és Louboutin-magassarkút választott.

Natalia Vodianova

27-én tartott saját jótékonysági estjére az orosz modell, szokásához híven idén is egy meseszép piros estélyit választott, ezúttal Christian Dior 2013-as őszi kollekciójából. Egyedül sötétpink Dior-retiküljének szerepét nem értjük, hiszen egyáltalán nem illik a képbe, de szerencsére nem volt mindig nála, így nem kellett folyton gyönyörködni benne.

Ashley Tisdale

A 27 éves ex-Disney-csillag egy gyönyörű sellő hatását keltette ebben a kék Bless’ed Are The Meek-ruhában 26-án a The Hub Network partiján. Kiegészítőként egy szintén kék Chanel órával dobta fel megjelenését, viszont a fekete Louboutin-lábbelivel már nem annyira szimpatizálunk.

Katy Perry

A Hupikék törpikék 28-i kaliforniai premierjén nem túl meglepő módon egy kobaltkék Tadashi Shoj-kreálmányban tette tiszteletét az énekesnő, aki Törpillának kölcsönözte hangját az animációs filmben. A ruhát hálós, virágokkal díszített felsőrésze, és a bőrből készült alj teszi különlegessé. Végül Katy egy szintén kobaltkék Pedro Garcia cipőt húzott, és Swarovski fülbevalókkal tette még gyönyörűbbé az összhatást.

Britney Spears

Britney is kedvenc törpjeink második filmjének premierjén vett rész, szintén 28-án, Kaliforniában. A főcímdal énekese egy dögös világoskék-fekete Herve Leger-minibe bújt és fekete Saint Laurent-cipellőket húzott, ami határozottan remek döntés volt, hiszen lenyűgözően festett.

Jordana Brewster

A színésznő nem vitte túlzásba szettjét 24-én a TNT 25. évfordulóját ünneplő bulin, ami nem is baj, hiszen így is gyönyörűen festett ebben a korall-kék Balenciaga-ruhában, melyhez egyszerű fekete Saint Laurent-szandált és Lauren Merkin-retikült választott.

Olga Kurylenko

Az ukrán színésznő is az egyszerűséget részesítette előnyben 25-én, amikor is egy csodás fehér, flitterekkel díszített Lorena Sarbu-ruhát öltött magára. Végül galambszürke L.K.Bennett-cipellővel, Pomellato kvarc-fülbevalóval és természetes sminkkel koronázta megjelenését.

Kaley Cuoco

24-én zajlott a Blue Jasmine című film premierje Los Angelesben, ahova a fiatal színésznő is hivatalos volt, így egy virágmintás Zimmermann-pólóban és rövidnadrágban jelent meg, melyhez szintén lila Manolo Blahnik-lépőt és Jimmy Choo-retikült választott. Egyedül talán haja hagyott némi kivetnivalót maga után, de összességében egy vidám kinézettel örvendeztette meg a jelenlévőket.

Cate Blanchett

A 44 éves színésznő is a Blue Jasmin premierjén vett részt 24-én, hiszen ő a film főszereplője, így, hogy minden szem rászegeződjön, egy visszafogott, ám mégis gyönyörű fekete-fehér Alexander McQueen-estélyit húzott. Célja sikerült is, mivel szokásához híven ismét csak lehengerlően festett a ruhához párosított Louboutin-cipővel, Roger Vivier-retiküllel, egyenes, hátrafésült hajával és tűzpiros rúzsával.

Naya Rivera

A Glee sztárja is lélegzetelállítóam festett a Giffoni Filmfesztiválon 24-én, ahova egy pink pántnélküli Michael Kors ruhában volt látható. Haját egyszerű lófarokba fogta, lábára Monika Chiang által tervezett magassarkút húzott, fülébe pedig gyémánt fülbevalókat rakott. Kifinomult és szexi egyben.

Jayma Mays

Végül, de nem utolsó sorban pedig következzen szintén a Glee-ből a tisztaságmániás tanácsadó, aki ugyancsak a Hupikék törpikék kaliforniai premierjére látogatott el 28-án. Azonban Britney-vel és Katy-vel ellentétben Jayma nem kékben tette tiszteletét, hanem egy igazi vidám hangulatú szettben. A színésznő egy pink pólót és egy narancssárgás szoknyát választott a Paper London 2013-as tavaszi kollekciójából, végül pedig egy tarka magassarkút húzott fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek