Starity

Chad Kroeger imádja a házaséletet

2013. július 29. 18:06   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chadet nemrég a házaséletről faggatták, és néhány új információ is napvilágot látott Avril új albumáról.

hirdetés
Chad Kroeger imádja a házaséletet

Chad Kroeger a legnagyobb titokban vette el Avril Lavigne-t, még július 1-jén. Az énekes azonban azt sosem titkolta el, mennyire szereti a nejét.

Tegnap este a sztárpár Lavigne egyik kedvenc éttermében, a Boa Steakhouse-ban, Hollywoodban vacsorázott, ahol a lesifotósok szokás szerint megfutamozták őket. Természetesen Kroegert is faggatták a friss házaséletről. „Ez egy csodálatos érzés” – vallotta szerelmesen, és mint kiderült, a Nickelback frontembere azt tervezi, hogy a nászutas-fázisban marad, amíg él. A többség véleménye szerint ez egy jó gondolat, és Chad nem is lehetne aranyosabb.

Azonban Avril a házasélet mellett új nagylemezéről se feledkezett meg. Nemrég debütált új kislemezes dala, a Rock N Roll, ami hivatalosan augusztus 20-án fog megjelenni, és a klip is hamarosan érkezik hozzá, amelyrő annyit kell tudni, hogy egy templom kertjében, illetve tengerparton forgatták, és egy jelmezes cápa is szerepet kapott benne.

Ezenkívül az új korongját is elnevezte: Avril Lavigne-ként kerül boltokba szeptember 24-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek