Starity

Boltokban a Backstreet Boys új albuma

2013. július 30. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiúk ígéretéhez híven, a mai naptól a rajongók kezükbe vehetik az új Backstreet Boys-albumot!

hirdetés
Boltokban a Backstreet Boys új albuma

A Backstreet Boys júliusban nem tétlenkedett, hiszen kijött új videoklipjük, az In A World Like This, pár nappal később egy új dal, a Breathe, majd Nick Carter bejelentette, hogy segédkezni fog egy horrorfilmben, ám nemcsak a rendezői feladatokból veszi ki a részét, hanem ő is fogja finanszírozni az alkotást, amelyben egyúttal szerepel is.

A mai napon pedig elérhetővé vált a fiúk új albuma, az In A World Like This, amire a rajongók évek óta várnak! Érdekessége, hogy nyolc év után először adnak ki olyan albumot, amin mind az öten énekelnek, hiszen a 2005-ös Never Gone megjelenése után 2006 nyarán Kevin Richardson kivált az együttesből, ez után négyesben folytatták a zenélést, most azonban Kevin is visszatért, így a fiúk újra ötösben uralhatják a slágerlistákat, akárcsak a régi szép időkben. A hírt egyébként maga Kevin jelentette be Facebook-oldalán.

„Az új album ma jött ki! Szeretettel készült!” – írta az énekes.


Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek