Starity

Nick Carter saját projektbe kezd

2013. július 26. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Backstreet Boys mostanában rengeteget dolgozik, ráadásul Nick külön munkát is vállalt, azonban most nem albumot, hanem filmet készít!

hirdetés
Nick Carter saját projektbe kezd

A Backstreet Boys a napokban egy új dallal és egy új videoklippel örvendeztette meg rajongóit, azonban továbbra sem állnak le. Nick Carter kedden írta ki Facebook-oldalára, hogy csütörtökön hatalmas hírt szeretne bejelenteni, minden rajongó álljon készen.

A legtöbben arra tippeltek, hogy a BSB szépfiúja feleségül veszi párját, esetleg úton van egy újabb Backstreet-bébi, azonban rendkívül nagy kő esett le a szívükről, amikor kiderült: kedvencük egy film előkészületeiben segédkezik!

Evil Blessing – ez lesz a címe annak a filmnek, amit Nick Carter rendez, ráadásul szerepel is benne, aminek a rajongók rendkívül örülnek. Az alkotás három jó barátról szól, akik a hegyekbe mennek vadászni, azonban hamarosan rájönnek, hogy rájuk vadásznak.

„Azért fogok segédkezni a filmben, mert szeretném, ha a rajongóim látnák, mit csinálok, és nagyon izgalmasnak találom a dolgot! Olyan fantasztikus producerrel, mint Rob Carliner, egy csodálatos filmet készítünk majd, és elérjük a célunkat!”

Azonban a csavar a dologban az, hogy Nick nemcsak szerepet vállalt a filmben, hanem ő is finanszírozza – ennek érdekében létrehozott egy támogatási projektet az Indiegogón, hogy elérjék a kívánt, 85.000 dolláros büdzsét. A producer a tervek szerint Rob Carliner lesz, aki olyan filmekben segédkezett eddig, mint az Oscar-díj-nyertes Őrült szív, Az apostol, és A szabadság útján. Azt még nem tudni, mikor kerül a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek