Starity

Liptai Claudia divatot diktál a hajával?

2013. augusztus 07. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű sztárok frizurája, ruhaviselete vagy éppen egy jellegzetes mozdulata is követendő példa a rajongók körében, ez alól pedig Liptai Claudia sem „kap felmentést”.

hirdetés
Liptai Claudia divatot diktál a hajával?
Fotó: TV2

Hosszú sorokon át ecsetelhetnénk, hogy melyik sztárt miben próbálják utánozni rajongói, vegyük csak például Greta Garbót, akiről a magasnyakú pulóvert nevezték el, vagy itt van például a Kleopátra-frizura, sokan pedig Angelina Jolie ajkait irigylik, és akárcsak Jennifer Aniston frizurája, úgy Liptai Claudiájé is „ikon” már a fodrászatokban.

Claudiát híressé válása óta különböző hajviseletekkel láthattuk, hosszú éveken keresztül volt ő a „vörös démon”, de körülbelül két és fél éve szőkére váltott, elmondása szerint ez a nagy változás sokakat meglepett, de ő nem szereti unni magát, műsorvezetés terén is mindig igyekszik megújulni, csakúgy, ahogy a filmekből sem szereti a második részt.

Claudia haja mindig téma volt mind a médiában, mind a fodrászatokban, és az utóbbi időkben sokan a Claudiáéhoz hasonló frizurát kérnek fodrászuktól. A színésznő viccesen meg is jegyezte: „Sokáig gondolkoztam, hogy mivel teremtsek stílust; a garbó nem áll jól, és azt már elvitte Greta...”

Szerinte egy ember akkor találja meg a stílusához legjobban passzoló hajat, hogyha különleges, bensőséges kapcsolat van az alany és a fodrász között: „Ildi mindig azt mondja, hogy azért tud ilyen hajat csinálni nekem, mert szeret. Egyébként szerintem ez egy nagyon fontos dolog; ez egy olyan kapcsolat kettőnk között, hogy ő azt akarja, hogy én jól nézzek ki, tehát nem csak úgy akárhogy, hanem jól. Meg kell hogy mondjam, én nagyon ragaszkodom hozzá. Kevés dolog van, amiben vaskapalos vagyok, de én olyan szinten ragaszkodom az Ildihez, hogy forgatást átrakatok, ha ő nem ér rá. Olyan biztonságot nyújt nekem, amikor hozzányúl a hajamhoz, hogy az nagyon sokat tesz ahhoz, hogy én mennyire tudok utána jól működni” – mesélte az Aktívnak.

Claudia hajváltása óta pedig egyre többen vágynak arra, hogy Claudia-hajuk legyen. Egy fodrász elmesélte, hogy eleinte ő nem is tudta, hogy mire gondolnak, de most már egyre többen úgy ülnek be a székbe, hogy „Liptai Claudia hajat szeretnék”: „Egy ilyen szimbólum lett, már olyan szempontból, hogy nagyon sokan jönnek azzal, hogy Claudia-hajat szeretnének, a színére is gondolnak ilyenkor, de leginkább a formájára, ahogy levágatta a haját” – mesélte Szabó Ibolya, fodrász.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek