Starity

Hét sztori, amiről lemaradhattál

2013. augusztus 09. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyilvánosságra hozták Kevin Zegers esküvői fotóját, Liam Payne leugrott egy épületről, Amanda Seyfried pedig már hatévesen pornót nézett – lássuk, mi történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hét sztori, amiről lemaradhattál

Gáspár Győzi ismét megnősült

Hatodjára vette feleségül nejét Gáspár Győzi, akit ezúttal nem a felhajtás vezérelt – úgy érezte, most, hogy lassan betölti a negyvenet, ideje újjáértékelni az életét. Bea egy gyönyörű, fekete-fehér ruhában jelent meg a sziráki kastély előtt, és azt a gyűrűt húzta az ujjára, amelyet először Beának adott.

A showman először húsz évvel ezelőtt nősült meg, majd a TV2-nek hála Jordániában is letették a fogadalmukat. Ezt követte a Mátyás-templomi esküvő, Kuba és Siófok.

*

Kevin Zegers: megjelent az esküvői fotó

Néhány nappal ezelőtt kötötte össze életét a Lelkes testcsere sztárja és Jaime Feld. A Hello! Canada következő számában kerül publikálásra a hivatalos esküvői fotó, amelyet most mi is megtekinthetünk.

A színész hat éve találkozott először a feleségével, Sophia Bush mutatta be őket egymásnak. New Jersey-ben mondták ki a boldogító igent, Jaime egy Monique Lhuillier-ruhát viselt, míg Kevinen egy Dolce&Gabbana-öltöny volt.


Fotó: JJ/Hello! Canada; Michael Cafaro/Insync NY

*

Szellő István gyermekeinek anyja elhunyt

Volt kedvese, Naim Renáta hétfő délután vesztette életét – számolt be a Bors. A 38 éves nőnek két gyermeke született Istvántól, akik mindössze háromévesek.

Annak ellenére, hogy István elhagyta kedvesét a terhessége idején, leszögezte, hogy a gyerekek mindig számíthatnak rá.

*

Liam Payne levetette magát egy épület tetejéről

Liam Payne igazi fenegyerek! Megveti a halált, a gravitációt és az emberi ösztönöket, nem fél szembeszállni a magassággal: Las Vegas legmagasabb épületéről, a Sztratoszféra hotel 108. emeletéről vetette le magát néhány nappal ezelőtt.

*

Vége a harcnak a One Direction és a The Wanted között?

Nathan Sykes nemrég elmondta, szívesen dolgoznának együtt a rivális bandával, amely tagjait eddig állandóan szívattak – a jó cél érdekében! Az énekes a Hollyscoopnak nyilatkozott az esetleges közös dalról.

„Ez várható volt, hiszen a média mindig összetenné a bandákat vagy megpróbálná összeugrasztani őket. Nincs gondunk velük, meg ilyesmi. Nagyszerűek, és a kollaborációval sok pénzt gyűjthetnénk különböző jótékonysági szervezetek számára.”

*

Megjelent Katy Perry albumborítója

Leginkább Lisa Frank jut eszünkbe, ha Katy új albumborítójára pillantunk, amely a Roarhoz készült – a nyolcvanas, kilencvenes évekre asszociálunk az állatminták és neonszínek miatt – és Katy nagy rajongója volt.

A Roar az első kislemez a hamarosan megjelenő új stúdióalbumáról, a dal augusztus 12-én jelenik meg hivatalosan.

*

Hatévesen látott először pornófilmet Amanda Seyfried

A 27 éves színésznő a hetvenes évek pornósztárját, Lindát alakítja a legújabb, Lovelace névre keresztelt életrajzi filmjében. Nemrég bevallotta, mindössze hatéves volt, amikor először pornót látott, és szörnyen megrémült tőle.

„Egy rendőr... vagyis egy rendőrnek öltözött pasi volt benne. Ekkor volt az első alkalom, hogy péniszt láttam. Rémisztő volt, de vicces. És szörnyűnek gondoltam, ekkor volt nagyon felkapott az AIDS elleni harc.”

Továbbá elmondta, nem nézte meg Linda pornófilmjeit: „Nincs értelme megnézni az egész filmet. Ugyanaz a sz*rság megy másfél órán át. Ha láttál egy részletet, láttad a filmet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek