Starity

Sztriptízbárba járt Vanessa Hudgens

2013. augusztus 10. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hogy minél élethűbben tudja játszani szerepét, nem volt rest ellátogatni néhány klubba.

hirdetés
Sztriptízbárba járt Vanessa Hudgens
Fotó: Cliff Watts/Instyle UK

Tegnapelőtt tűzte műsorra az E! Ashley Tisdale talkshowjának, az Inner Circle-nek első részét, melynek legelső sztárvendége egyik legjobb barátnője, Vanessa Hudgens volt, aki sok-sok érdekességet elárult. Kiderült többek között az is, hogy még sztriptízbárba is képes volt elmenni, hogy karakterét, Cindy Paulsont a lehető leghitelesebben tudja alakítani.

„Őrült tisztelet jár a rúdtáncosoknak, mert sok munkájuk van ebben az egészben és tulajdonképpen olyanok, mint a sportolók, de komolyan. Egyszerűen őrület, amit csinálnak” – osztotta meg Ashley-vel, aki azt is megkérdezte tőle, hogy kutakodott-e egy kicsit a dolgok után vagy volt-e már valaha sztriptízbárba, amire először egy szégyenlős és sejtelmes talán érkezett válaszul, majd egy határozott igen.

Aztán Vanessa elkezdett mesélni egy sztorit, ami az egyik bárban történt vele, amikor beszélt az egyik táncossal, aki egy meglepő kijelentést tett: „Azt mondta, hogy a lánya imád engem és a High School Musicalt is, én meg csak annyit mondtam, hogy nem szeretnék a High Scool Musicalről beszélni egy sztriptízbárban”

A napokban egyébként megjelent egy kis részlet is a The Frozen Groundból a JustJared jóvoltából, amit ide kattintva tudtok megnézni. A film augusztus 23-ától kerül az amerikai mozikba, a hazai premierről viszont nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek