Starity

Michael Jackson a propofol rabja volt?

2013. augusztus 15. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A popkirályt a sírban sem hagyják nyugodni: most volt felesége tálalt ki:

hirdetés
Michael Jackson a propofol rabja volt?

Michael Jacksonról életében is rengeteg rosszindulató cikk jelent meg, többek között azt állították, hogy gyermekmolesztáló, és bár kiderült, hogy ez nem volt igaz, a média teljesen tönkretette. Most bizonyára forog a sírjában, hiszen halála óta rengeteg alaptalan pletyka kering róla. Ezúttal volt párja, Debbie Rowe tálalt ki: szerinte a pop királya annak a szernek volt a rabja, ami a halálát okozta: a propofolnak, méghozzá 12 éven keresztül.

A nő azt állítja, hogy az egész 1997-ben kezdődött, amikor Münchenben egy német orvos ezt az orvosságot adta a sztárnak egy hotelszobában – amire azért volt szükség, hogy az énekes aludni tudjon.

Debbie arról is beszélt, hogy sokszor ő maga adta be a szert a sztárnak, akárcsak a Demerolt és a Vistarilt, bár arról fogalma sem volt, hogy Dr. Arnold Klein is ugyanezeket szedette vele. Miután Jackson elhunyt, Debbie Kleint vádolta a halálával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek