Starity

Lindsay Lohan köszönetet mondott rajongóinak

2013. augusztus 16. 20:08   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan látszólag ténylegesen próbál a jó útra térni. A rengeteg támogatást pedig szerette volna megköszönni a rajongóknak, amit meg is tett az új internetes oldalán.

hirdetés
Lindsay Lohan köszönetet mondott rajongóinak

Úgy látszik, Lindsay Lohan tényleg új lappal folytatja az életet – és egy új weboldallal. A The Canyons sztárja bemutatta a Twitteren a vadonatúj internetes oldalát, a kezdőlapon megköszönte a rajongóinak a támogatást.

„Rajongóim, üdvözöllek titeket az új oldalamon. A ti támogatások volt mindenem. Kíváncsian várom, mi következik legközelebb.” Ez a nyitószöveg fogad minket, ha meglátogatjuk Lindsay friss weboldalát.

A 27 éves színésznő úgy látszik, végre kimászott a gödörből és jó útra tért. Ebben nagy segítségére volt a legutóbbi 90 napos elvonó, amelyre a bíróság kötelezte. Köztudott, hogy mikor a rehabon gyógyulgatott, több sztár is támogatta őt. Nemrég derült ki, Ben Affleck is mellette állt a nehéz időszakban.

Oprah Winfrey televíziós beszélgetős show-jában őszintén beszélt a betegségéről. Beismerte, ő maga a legnagyobb ellensége és fel kellett ismernie a gyenge pontjait. „Én vagyok saját magam legnagyobb ellensége, és ezt nagyon jól tudom” – vallotta be Lindsay a showműsorban.

„Hiszem, hogy Lindsay készen áll. Azt is beismerte, hogy többször is eljátszotta, készen áll már, mikor ebben nem is volt biztos” – nyilatkozta Oprah, aki egyengetni szeretné az útját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek