Starity

J.Lo újra az American Idol zsűritagja lesz

2013. augusztus 18. 09:09   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez barátja, a táncos Casper Smart hivatalosan is bejelentette, hogy az énekesnő továbbra is marad a zsűriasztalnál az American Idolban - mégpedig rekordgázsiért.

hirdetés
J.Lo újra az American Idol zsűritagja lesz

Casper Smart, Jennifer Lopez barátja bár jelenleg saját indítású showműsorán a Step Away on Friday-en dolgozik, egy sajtótájékoztatón kikotyogta, hogy az énekesnő továbbra is a tehetségkutató zsűriszékében marad.

A hírek szerint J.Lo rekordösszegért, 15 millió dollárért szerződött újra zsűrinek az American Idol 13. évadába, melyet a 25 éves táncos Casper egyáltalán nem tagadott, sőt, kifejtette, hogy mivel Jenniferrel jelenleg is Los Angelesben laknak, s az énekesnő ikrei (az 5 éves Max és Emme) hamarosan iskolába készülnek, szeretnének minél több időt együtt tölteni, mint egy nagy család. A zsűritagként való tevékenykedés pedig J.Lónak csak jól jön, ugyanis a felvételek is Los Angelesben lesznek, s csak a válogatások miatt kell majd elutaznia – ám így is megkíméli magát a koncertkörutaktól – , s a gyerekeire koncentrálhat ideje nagy részében.

A 44 éves Jennifer Lopez, aki a 2010-es és a 2011-es American Idolban már volt zsűritag, tehát örömmel egyezett bele a feladatba, pláne úgy, hogy többet keres, mintha egy teljes világ körüli turnét csinálna végig. A másik új zsűritag a tehetségkutató 2013-as évadjában egyébként Keith Urban lesz, a harmadik személy kilétét azonban egyelőre még homály fedi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek