Starity

Gyerekkori barátjával randizik a One Direction énekese

2013. augusztus 20. 08:08   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, hogy a gyerekkori barátok is lehetnek egyszer, valaha az életben szeretők, hiszen ez történt Liam Paynnel is.

hirdetés
Gyerekkori barátjával randizik a One Direction énekese

Liam Payne hivatalosan is bejelentette, hogy gyerekkori barátjával, Sophia Smith-szel randizik. Liam és Sophia még a St. Peter's Collegiate iskolából ismerik egymást, hiszen gyerekként mindketten oda jártak.

Miután Liam és Danielle szakítottak – ami hivatalosan májusban történt – a One Direction szépfiúja nem tétlenkedett, hiszen a brit fiúbanda már túl van egy filmen, ráadásul újabb sikeres dalok és klipek is jelentek meg azóta. A film sajtótájékoztatóján pedig feltették neki a kérdést: „Van neked most barátnőd?” – amire Liam a következőket válaszolta – „Igen, de még új ez az egész”

Egy közeli forrás szerint Liam teljesen odavan a lányért, és az informátor állítása szerint a lány is imádja Liammet és nem azért mert sikeres énekes, hanem szimplán önmagáért: „Liam és Sophia nagyon odavannak egymásért, és Liam komolyan gondolja a dolgokat”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek