Starity

Szakított Liam Payne és Danielle Peazer?

2013. május 05. 14:02   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pár már tényleg se veled, se nélküled kapcsolatot játszik, nyomon sem lehet követni, hogy együtt vannak-e vagy sem.

hirdetés
Szakított Liam Payne és Danielle Peazer?

Liam Payne és Danielle Peazer állítólag több mint két héttel ezelőtt szakított, miután telefonon keresztül megbeszélték a dolgokat. Először szeptemberben mentek szét, ám hiányoztak egymásnak, így karácsonykor újra összejöttek – mikor Danielle részt vett a One Direction New York-i koncertjén. Azonban most, miután telefonon átbeszélték a kapcsolatukat röpke két óra alatt, rájöttek, hogy reménytelen a dolog.

Egy forrás mesélte el a Sunnak, hogy bár nincsenek együtt, de igen közeli barátok még mindig. „Több hónapja próbálják, de egyszerűen nem működik közöttük a kémia. Nemrégiben beszélték meg, hogy felesleges tovább húzni egymást. Liam novemberig a Take Me Home turnén vesz részt, ahogy Danielle is nagyon elfoglalt, szóval idejük sincs egymásra. De nem kell a legrosszabbra gondolni, mert barátok maradtak. Danielle a fiúk 3D-s filmjében is fog szerepelni, talán majd ez megmentheti a kapcsolatukat.”

Mindnyájunkban felmerülhet a kérdés: ki kapja majd közös „gyermeküket", Lokit, hogyha ezentúl is külön folytatják?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek